Info

HITTA HIT

Vigseln äger rum i Öjaby kyrka som har adress Helgövägen 4, 352 50 Växjö. Om ni bor på Evedals Vandrarhem (se Boende) är det bara att hoppa på vår partybuss för att ta sig till vigseln, se nedan. Vill man hellre  åka buss direkt från stan är det stadsbuss nummer 4 mot Öjaby/Flygplatsen som gäller, hoppa av vid hållplats Kantorsvägen.


Efter vigseln firar vi på Evedals Värdshus, adress Evedalsvägen, 352 63 Växjö. Från vigseln tar man sig hit med båt eller buss, se nedan.

TRANSPORT

För att våra gäster enkelt ska kunna ta sig till och från vigseln har vi abonnerat en buss som avgår från Evedals Vandrarhem kl. 15.00. Efter vigseln kommer brudparet att åka ångbåt till festlokalen, och vill gärna ha sällskap! Båten rymmer 60 personer. De gäster som inte får plats eller som trivs bättre på fasta land stiger istället ombord på partybussen tillbaka till Evedal.

OSA

Svara genom att posta svarskortet som fanns med i inbjudan senast den 30 april. Vid frågor, kontakta brudparet. Kontaktuppgifter finns längst ned på den här sidan.

KLÄDSEL

Vi vill att våra gäster ska känna sig fina och bekväma på vår dag. För männen passar en ljus kostym lika bra som en mörk och för kvinnorna funkar en kort klänning precis lika bra som en långklänning eller byxdress.

BARN

Vi älskar barn men den här dagen vill vi fira med våra vuxna vänner. Ammande barn givetvis undantagna.

KONTAKT

Undrar ni något? Här finns telefonnummer till brudparet och andra viktiga personer.

Alice Haggren 0768 15 62 53

Simon Anderjon 0701 47 89 92

Maila brudparet på aliceochsimon@anderjon.com


Tärna: Edith Haggren 0768 15 37 53

Marskalk: Max Andersson  0709 36 77 04


Toastmasters: Elin Magnusson och Olof Jansson, se TAL